Putin despre Rimaru si Cumicu

O sa ma refer doar la Rimaru si Cumicu…adica primul,poate cel mai bun Mc din Romania,omul care practic a dat tonul pe la noi si Cumicu,un tip destul de priceput,care a demonstrat inca o data ca nu trebuie neaparat sa fi din Brox sau Bucale sa faci hh asa cum si el sustine in una dintre melodiile lui..cred ca pentru multi aceasta colaborare a fost de vis..e ca si cum,noi oltenii i`am vedea pe Balaci impreuna cu Fl.Costea pe teren..unii inca fredonam ”Rime de bine” si mai nou ”Pahare murdare” sau alte melodii de pe albumele ”Cumicu”…indiferent ce a facut,Rimaru ramane in sufletul fanilor la fel…cat despre cumicu,cred ca i s`a recunoscut valoarea prin colaborarea asta..pun pariu ca o sa aiba un cuvant greu de spus de acum inainte in peisajul muzical.

Reclame

2 gânduri despre „Putin despre Rimaru si Cumicu

  1. Daniel Preda spune:

    E adevarat… Rimaru este foarte bun insa faptul ca a cantat cu Guta l-a scazut mult in ochii mi. Cat despre Cumicu… Are potential omu’, la fel ca Cedry2k se aseamana in stil, iar daca se lasa (cum a zis) ar fi o pierdere mare pentru HH romanesc.

  2. bluenovice spune:

    in una dintre melodii Cumicu spune ceva de genu`:”o sa ma las de rap cand o sa ma las si de fumat”…in ultimul interviu dat pe mtv la summer jam era cu tigarea in gura,deci…..:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s